Palvelemme monia eri alojen yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita. Töissämme on voimakas painotus visuaaliseen sisältöön, jossa hyödynnetään monipuolisia teknisiä ratkaisuita.

 

VIDEO- JA KUVATUOTANTO

 

Esituotanto näyttelee merkittävää roolia tuloksiin pyrittäessä.

Onnistunut tuotantoprojekti alkaa asiakkaan tarpeen tunnistamisella, tavoitteiden määrittelyllä, ideoiden pallottelulla ja aikataulutuksella.

 

Tämän jälkeen tehdään tarpeiden määrittelemät sisällöt, kuten käsikirjoitus, kuvakäsikirjoitus, kuvaussuunnitelma, kuvaukset, leikkaukset, äänisuunnittelu, vedoskierrokset, värimäärittely ja toimitus tai tarvittaessa jakelu.

 

Meiltä onnistuu myös jokin osa-alue kokonaisprojektista. Studiotilamme Tampereen keskustassa tarjoaa rauhallisen ympäristön videointiin, VFX-tuotantoon ja valokuvaukseen. Laadukas kuvaus-, ilmakuvaus-, valaisu- ja äänityskalusto monipuolisine lisäosineen ratkoo ongelmia kuvaustilanteissa ja tuo kerrontaan huomattavaa syvyyttä.

360-VIRTUAALIESITTELYT, VERKKOKAMERAT JA ALUSTAT

 

Kuvaamme taivaalta ja maasta huippulaadukkaita 360-kuvia, joista tuotamme virtuaaliesittelyitä verkkosivuille, messuille tai virtuaalilaseille.

 

360-verkkokameroillamme sekä perinteisillä verkkokameroilla seurataan rakennushankkeita ja taltioidaan aineistoja jälkikäyttöä varten muun muassa timelapse-videoihin. Kameroiden tuottamaa aineistoa ja esitystekniikkaa käytetään myös markkinoinnin ja viestinnän sisältöinä kaupunkien ja matkailukeskuksien verkkosivustoilla.

 

Tarjoamme alustoja virtuaaliesitysten omatoimiseen tekemiseen.

Alustojamme käyttävät mm. matkailualan yritykset, rakennusyhtiöt, kiinteistövälittäjät ja oppilaitokset.

 

360-virtuaaliesittelyt

 

Kuvaamme, editoimme, julkaisemme ja ylläpidämme monipuolisia virtuaaliesittelyitä. Toteutuksissa 360-kuvilla esitellään tiloja, alueita tai palveluita. Esitykset on mahdollista tuottaa myös virtuaalilaseille ja hyödyntää niitä messuilla ja verkossa.

 

Laajamittaisimpia toteutuksiamme ovat muun muassa Levin Matkailun, Suomenlinnan ja Ravintola.fi-portaalin esittelyt.

 

360-verkkokamera / Skyview LIVE

 

Olemme sveitsiläisen Seitz Phototechnik AG:n suomalainen

yhteistyökumppani. Tuomme maahan maailman kehittyneintä verkkokameratekniikkaa, joka mahdollistaa jopa 66 miljoonaa

pikseliä sisältävien 360°:n panoraamojen kuvaamisen.

Kamera voidaan lisäksi varustaa videokuvauskalustolla.

 

Laitteisto edustaa sveitsiläisten tunnettua huippuosaamista. Säänkestävä kotelointi takaa toiminnallisuuden kaikissa olosuhteissa vuorien huipuilta merisatamiin.

 

Skyview LIVE on ilmaisukykyinen markkinointikanava kaupunkiviestintään, matkailukohteisiin ja rakennushankkeiden markkinointiin, seurantaan ja dokumentointiin.

 

Hiedanrannan kamera

Tornin kamera

 

Viwer ® -tuotantoympäristö

 

Viwer on 360-kuvien ja 360-videoiden hallintaan ja julkaisuun toteutettu pilvipalvelualusta. Palvelussa voit itse luoda virtuaaliesittelyitä ja jakaa niitä eteenpäin. Tutustu palveluun osoitteessa www.viwer.net.

 

MARKKINOINTI

 

Toteutamme markkinointipalveluita visuaalisella sisällöllä rikastettuna tai ilman.

 

Markkinointipalvelumme kattavat graafisen suunnittelun logojen piirtämisestä laajempiin brändimanuaaleihin. Toteutamme verkkosivustoja ja taitamme aineistoja printtiin.

 

STUDIO

 

Rakensimme keväällä 2017 monipuolisen kuvausstudion Kehräsaareen ja päivitimme koko tuotantoympäristömme kalustoa myöden.

 

Kehräsaaren 43m2 studiotila sisältää U:n muotoisen 180° kattavan green screen -ympäristön kiinteällä valaistuksella (tilan koko 4 m (L) X  3 m (S) X 2,7 m (K)). Tilan toinen pääty on myös helppo valjastaa video- ja valokuvauskäyttöön. Suuret ikkunat mahdollistavat luonnonvalon käytön varsinkin aamupäivisin. Studion läheisyyteen on yhteys talossa olevasta tavarahissistä.

 

Ideointiin ja esituotantoon tarjoamme viihtyisät sosiaali- ja kokoustilat ja halutessanne voitte hengähtää saunatiloissamme ja inspiroitua Tammerkosken upeista maisemista.

 

Vuokraamme kuvausympäristöä yhteistyökumppaneillemme ja ulkopuolisten tuotantojen käyttöön.

 

Tilavuokraukset ja kyselyt info@flycam.fi

FLYCAM OY

KEHRÄSAARI A, 3 krs.

33200 Tampere

Y-2325999-8

© Copyright  FLYCAM OY